Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Газета Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Родная газета Международная газета
"Родная газета"
Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):


















Свято «День родових помість та родових поселень України» (17-18 вересня 2016 р., Київ, Національний музей народної архітектури та побуту України у Пирогові)

09 августа 2016, 11:28

 

Мета свята: поширення у суспільстві ідей та досвіду здорового образу життя в родових помістях та родових поселеннях, представлення екологічно чистих товарів та продуктів, що створенні-вирощені власними руками, розповсюдження екологічно чистих і безпечних технологій та зміна свідомості суспільства для дбайливого ставлення людства до Землі.
 
В програмі свята:
- виставка-продаж товарів та продуктів створених - вирощених власними руками в родових поселеннях та родових помістях;
- виставка-продаж екологічно чистих технологій та товарів: екобудівництво, технології турботливого землекористування та вирощування сільськогосподарської продукції тощо;
- майстер-класи з ремесел, що застосовуються в родових поселеннях: гончарство, лозоплетіння, петриківський розпис, різьблення, виготовлення колод, вишивання, валяння з вовни, ліплення, малювання, миловаріння, саманного будівництва тощо;
- концерт самодіяльних колективів родових поселень та професійних виконавців позитивної образної творчості;
- народні ігри, хороводи, забави.
 
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати Свято родових поселень та родових помість України та своїм очима переконатися в тому, що людство спроможне дбайливо відноситися до планети Земля, зберігши її для майбутніх поколінь. Ми не отримали Землю від наших батьків – ми позичили її у наших дітей, тож давайте її берегти та спільно жити на ній в гармонії з навколишнім світом.
 
Вхід на Свято за вхідними квитками Музею (дорослий квиток – 40 грн., дитячий – 20 грн.) 
 
Жителі родових помість та родових поселень, що мають намір прийняти участь у святі, повинні зареєструватися за електронною адресою reshta@mail.ru або зателефонувавши: 050-675-69-06, 097-128-35-35.


Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---



escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//--> escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//-->