Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Газета Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Родная газета Международная газета
"Родная газета"
Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):


















НАРОДНА ДЕКЛАРАЦІЯ

25 февраля 2015, 13:23

 

Життя народу повинно залежати від самого народу – від його свідомості, а не від інтересів окремої групи людей.
Ми, народ України, дійшли такого висновку: нам необхідно самим створити нову систему управління державою, яка дозволить у неконфліктний спосіб вирішувати всі проблеми, що виникають у нашого народу з різних причин.
Отже, народ має право самостійно формувати та контролювати владу, творити Закони, своє майбутнє, свою Долю!
Тому пропонуємо розпочати змінювати країну саме з формування влади:
1. Прокурора, суддю, начальника міліції, дільничного… дати право обирати місцевим жителям.
2. Почати користуватись своїм невід’ємним правом, обирати депутата до Верховної Ради України - кращого з кращих, а не кращого з гірших.
Тобто, кандидатом у депутати повинна бути людина, відома перш за все своїми внутрішніми переконаннями: мудра, далекоглядна, врівноважена, життєрадісна, сильна Духом, яка любить свою країну та готова безкоштовно потратити свій дорогоцінний час заради загальної справи, орієнтуватись у складних ситуаціях та швидко знаходити правильний, а не корисливий вихід, завжди бути на боці справедливості. Приблизно з такими цінностями необхідно обирати депутата.
До своїх обов’язків депутат повинен приступати після того, як він насправді розпродає, а не перепише на родичів свою справу. А всі свої статки покладе в гривнях у Національний банк України. Тоді гривня буде стабільною і ні в кого не буде виникати бажання створювати для народу ілюзію благополуччя, а насправді – інфляцію.
3. Створити спеціальну телепередачу, в якій будуть висвітлювати всю правду до кінця. Всю правду потрібно говорити і про діяльність наших депутатів. Виборці мають знати, чим займаються депутати, в чому їх необхідно підтримати або, навпаки, застерегти від недалекоглядного, не до кінця продуманого рішення. А також виборці повинні мати можливість і відкликати свого депутата достроково.
4. Народ повинен отримати право безпосередньо голосувати за закони, які ставляться на голосування у Верховній Раді України. Тоді і закони будуть справедливими, і голоси купувати відпаде потреба.
Для вирішення цієї вимоги пропонуємо використати інтернет-мережу, під’єднавши її до системи «Рада».
5. Вирішити проблему «дострокових перевиборів». Обирати депутатів до Верховної Ради України не більше як на три роки.
6. Депутати, які були обрані за партійними списками, або депутати, які перебувають у коаліції, фактично позбавлені права висловити власну думку, а точніше – голосувати на свій розсуд. Уявіть ситуацію: дванадцять суддів Конституційного Суду збираються розглянути одну із своїх справ, і перед процесом десять з них об’єднуються в коаліцію. Як ви думаєте, яким буде рішення? Правильно! – рішення буде залежати від того, який був «договорняк». Такі депутати народу не потрібні. Тому, пропонуємо партійні списки та коаліцію скасувати.
7. Дуже важливо! Народний депутат повинен проживати у своєму родовому помісті в одному поселенні з простим народом, щоб люди бачили, чим займається народний депутат, розуміли його наміри, бачили, якими цінностями живе ця людина. А у свою чергу, депутату також буде корисно проживати серед простого люду – от тоді і будуть написані перші, мудрі, справедливі закони в Україні! Тоді і Європа! – захоче приєднатися до нашого способу життя! І не агресія, а мудрість і любов об’єднає український і російський народ.
8. Терміново! Створити сприятливі умови для підприємств, які займаються виробництвом. Залишити для них один-єдиний податок у розмірі 5% з продажу кінцевому споживачу.
9. Кожній бажаючій українській сім’ї надати природне, життєво необхідне право – за своїм бажанням отримати безкоштовно частку землі (розміром 1 га) для облаштування на ній свого родового помістя – як складової частини своєї Батьківщини, та без права подальшого її продажу, але з правом передачі у спадщину. Цю землю держава не повинна обкладати жодним податком. Той, хто живе на своїй землі, – буде ціною життя захищати її, це той простір, що передається від батька до сина. Тільки на своїй землі людина буде жити в гармонії з навколишнім світом, буде патріотом своєї держави, любитиме життя, і буде від цього щасливою!
Запропонована нова система управління державою передбачає і нові відносини між народом та владою. Нова модель дає народу право не лише бути в опозиції та критикувати владу, а й взяти частину відповідальності за управління державою на себе, та разом із владою – творити своє життя й водночас життя своєї країни!
Тому вимога народу до діючих депутатів буде такою: «Шановні депутати, доручаємо вам у короткий термін створити необхідні закони для втілення цієї ідеї в життя».
НАРОДНЕ ОБ’ЄДНАННЯ "РІДНА ЗЕМЛЯ"
 
Прохання до кожного, хто хоче змінити нашу країну – допомогти розповсюдити "Народну Декларацію" за власною ініціативою.
Дякую, друже, тобі, що не байдужий до долі нашої Землі!                  
 
Прим.: возможно для кого-то интересны будут следующие статьи:
И будет ГОРОД-САД? (будущее Украины 2028 г.) http://gazeta.bytdobru.info/statya/2907-i-budet-gorod-sad
И будет ГОРОД-САД? (ч. 2) (будущее Украины 2028 г.) http://bytdobru.info/novosti/2592-i-budet-gorod-sad-ch-2


Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---



escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//--> escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//-->