Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Газета Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Родная газета Международная газета
"Родная газета"
Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):


















Чорнобиль на Львівщині

06 октября 2013, 22:03

 

Для Вашої поінформованості надсилаємо Вам копію нашого відкритого звернення від 05.10.2013р. до депутатів Львівщини, Народних Депутатів України та політичних партій стосовно Угоди про сланцевий газ «Чорнобиль на Львівщині».

Відео:

http://www.varianty.net/14686-bohorodytse-slantsevyi-haz-prozheny

 

Відео № 2: Не дозвольте видобутку сланцевого газу

http://uogcc.org.ua/ua/video/index.php/article/.11820/

 

 

===============================================================================

Депутатам Львівщини

Народним Депутатам України

Політичним партіям

 

Чорнобиль на Львівщині

(Відкрите звернення щодо Угоди про сланцевий газ)

http://uogcc.org.ua/ua/letters/article/?article=11821

 

Шановні Депутати,

шановна громадо Львівщини!

3 жовтня 2013 року депутати Львівської обласної ради прийняли антидержавне рішення про видобуток сланцевого газу, так звану «Угоду про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська», що охоплює 8 районів Львівської області. 66 обласних обранців взамін за юдин гріш зрадили народ і майбутнє покоління, адже йдеться не лише про свідому передачу третини площі Львівщини американській компанії Chevron на 50 років, але і про свідоме знищення української землі внаслідок сланцевої екологічної катастрофи, яку науковці вже назвали другим Чорнобилем.

Напередодні, 2 жовтня 2013 року відбувалися громадські слухання за участю депутатів, відомих науковців та голів сільських рад, які в один голос просили не приймати цієї доленосної злочинної Угоди, адже ті території, де видобувають сланцевий газ, стають повністю непридатними до життя. Чому? При добуванні сланцевого газу буріння здійснюється спочатку вниз, а потім горизонтально крізь пласти. Потім в глибинні скважини закачують тисячі літрів води, що отруєна 596 жахливими хімікатами. Після того пласти сланцю підривають вибухами. Вже після перших вибухів, вода стає повністю непридатною для пиття та використання у побуті, у тварин починає випадати шерсть, руйнується природа та тваринний світ, загрожують землетруси, повені. Також ми можемо втратити свої курорти, мінеральні лікувальні води. А ще – набути безліч хворіб та патологій, викликаних отруйною водою та повітрям. Самі задумайтеся, куди діти тисячі літрів надзвичайно отруйної води, що не підлягає очищенню? Саме тому ряд країн ввів заборону на видобуток сланцевого газу. Це – Німеччина, Франція, Болгарія, Чехія, Нідерланди та ін.

Однак українські запроданці спекулюючи національними почуттями, оправдовують цю Угоду «енергетичною незалежністю від Росії», вступом в ЄС, новими робочими місцями та якимись надзвичайними прибутками. Насправді ж цих «прибутків» на хворобах дітей, знищеній землі та отруєній назавжди воді не заробиш. Вигоду будуть мати лише американські компанії та декілька олігархів. А передача в рабство на 50 років третини Львівщини американцям, є НАЙБІЛЬШИМ ЦИНІЗМОМ псевдопатріотів.

 

Угода містить наступні пункти:

- пункт 39 Угоди містить «відмову від імунітету держави». Імунітет держави означає, що жодна з держав не може здійснювати свою владу над іншою, її органами, майном. В Угоді - наша держава відмовляється від свого імунітету – суверенітету на площі договірної ділянки (6 324 км кв);

- угоду та дії Інвестора (Chevron) НЕ можливо буде оскаржити в суді на підставі пункту 39 даної Угоди «Відмова від імунітету держави»;

- проект Угоди НЕ можливо потім скасувати українською стороною згідно п. 43;

- узаконює рейдерське захоплення чужих надр та земельних ділянок

- «всі надра до -10 000 м., в глибину, переходять у повне розпорядження Інвестора (Chevron) на понад 50 років»;

- прямо передбачає силовий та збройний захист Інвестора від можливих протестів та акцій непокори місцевого населення області;

- всі спірні питання двох сторін будуть вирішуватися в Стокгольмі або Парижі;

- від моменту дії Угоди, жоден інший суб’єкт підприємницької діяльності (СПД) з нафто-газового бізнесу НЕ матиме права видобувати жодні вуглеводні на Договірній ділянці, а також без погодження Інвестора видобувати і розробляти: шутр, гравій, пісок, глину, крейду, вапно, інше... і найголовніше — ВОДУ.

Ця Угода – наглядний приклад того, що США і ЄС до української держави відносяться як до сировинного придатку. Якщо сьогодні незалежна держава віддає в рабство свої території за рахунок життя людей, то що буде після Угоди про Асоціацію з ЄС?

Хто конкретно зрадив Львівщину та хто просунув цю злочинну Угоду і хто понесе відповідальність за свідомий другий Чорнобиль ? Це – Міністр палива, енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, керівник департаменту економічного розвитку Львівської ОДА Денис Шмигаль, Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, особисто кожен з тих 66 обласних депутатів-запроданців (партії: «Батьківщина» - 18, «Удар» - 6, «Партія промисловців та підприємців України» - 14, «Партія Регіонів» - 10, «Конгрес українських націоналістів» - 2, частково «Народний рух України» - 4, Українська народна партія - 4 та позафракційні депутати - 8). Навпаки, героїчно боролися проти злочинної Угоди обласні депутати від «Свободи» та народні депутати – Ірина Сех, Михайло Блавацький, Юрій Дерев’янко та ін.

Прийняття самої Угоди відбулося з грубими порушеннями та корупційним тиском на депутатів. Зокрема, Голова Обласної ради Петро Колодій включив в порядок денний спірне питання з порушенням Регламенту Львівської обласної ради (ч.1 ст.28). Адже проект рішення повинен був бути оприлюднений не пізніше як за 30 днів до відкриття сесії на офіційному веб-сайті. А цього не було зроблено.

Окрім того, до порядку денного не мали права вносити проект рішення ще й тому, що не був наданий висновок відповідної комісії (згідно ст. 26, 33 Регламенту Львівської обласної ради). Тому згідно п. 12 Положення про президію Львівської обласної ради «президія ради не вправі була ухвалювати рішення з питань, яке потребувало попереднього розгляду відповідних постійних комісій».

Тобто зважаючи на вище вказане була відсутня правова підстава включення в порядок денний сесії питання «Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська», а саме  голосування має бути визнане незаконним.

Депутати Львівської обласної ради зрадили своїх виборців, зрадили українську землю, українських дітей. Вони пішли за американськими подачками, проти волі народу. Адже села і райони, які попадають в це 50-річне рабство, просили депутатів Львівської обласної ради в жодному випадку не голосувати за злочинну сланцеву Угоду. Обласні депутати зрадили не тільки народ, але і відкрито пішли проти Конституції, ст. 13 якої говорить, що «Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу ... є об’єктами права власності українського народу».

Просимо кожного з Вас в міру своїх можливостей, компетенції, повноважень ініціювати скасування такого незаконного, негуманного рішення депутатів і недопущення його практичної реалізації, затвердження на загальнодержавному рівні.

 


 

Львів, 05.10.2013р.

--- Пересылаемое сообщение ---
От кого: "Synod of the UOGCC" <contact_office2@ausi.com>
Дата: 06 октября 2013, 16:48:02

Рассылка "Parents of Ukraine". rodkom@ukr.net



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---



escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//--> escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//-->