Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Газета Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Родная газета Международная газета
"Родная газета"
Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):


















Свято родових помість та поселень України у поселенні із родових помість Долина Джерел

13 сентября 2020, 19:39

УВАГА!!!!

Поселення із родових помість Долина Джерел

Запрошує на щорічне традиційне

«СВЯТО РОДОВИХ ПОМІСТЬ ТА ПОСЕЛЕНЬ УКРАЇНИ»

яке відбудеться 26-27 вересня 2020 року

Організатори Свята: поселення із родових помість Долина Джерел за підтримки Співдружності творців родових помість України та ГО "Кедри України"

У програмі Свята:

  • Ярмарок товарів та продуктів вирощених та створених власноруч у родових помістях та поселеннях України
  • Концерти, хороводи, майстер-класи
  • Турнір по волейболу між командами поселень
  • Екскурсія по поселенню та обмін досвідом між поселенцями
  • Вечірнє вогнище та багато іншого…

З собою мати: благодійний орг.внесок 50 грн. на приготування гарячої каші, щось смачненьке до спільного столу скатертини-самобранки, посуд (миска, ложка, чашка), теплий одяг на вечір, святкове вбрання для хороводів, а також гарний настрій-)

Для участі у ярмарку необхідно мати власні столи, або скатертини для розкладання товарів на землі. Проживання у наметовому містечку, або в спільному будинку (за окремою оплатою).

Нагадуємо!!!! Що цього року Свято проходитиме не в Національному музеї народної архітектури та побуту України у Пирогові, а на спільній території поселення із родових помість Долина Джерел біля села Мотижин, Макарівського району Київської області.

Транспорт та маршрути: Координати GPS - 50.392495, 29.950145

Поселення із родових помість Долина Джерел знаходиться у Макарівському районе, на 43-му км від Києва по Житомирській трасі. З  траси потрібно повернути на с. Мотижин. В селі на першому перехресті по головній наліво (приблизно через 5 км від повороту з траси). На наступнму прехрестізнову наліво на вул. Жовтневу. По цій вулиці прямо приблизно 1 км, потім вулиця різко повертає направо, закінчується асфальт і відкривається панорамою на поселення. В поселені рухатися по схемі на фото або по табличкам на "Центральну галявину".

Хто планує добиратися своїм ходом - в 11.45 з метро Святошин (автостанція під мостом) на с. Мотижин йде 771 автобус (вартість 25 грн). В Мотижині зупинка "Школа", від неї рухатися вул. Жовтневу и далі по схемі.

Альтернативні маршрути – на автостанції під мостом є автобуси на Добропарк, який знаходиться на самому в’їзді в с. Мотыжин (вартість 30 грн). Або будь-які автобуси по житомирській трасі до зупинки Мотижин, далі по схемі. Назад в Київ автобуси з Мотижина відправляються о 18:15, 19:15, 21.15. 

Реєстрація на Свято за гугл-формою -



http://rpu.org.ua/index.php/uk/15-novyny/112-sviato-rodovykh-pomist-ta-ekoposelen-ukrainy-u-poselenni-rodovykh-pomist-dolyna-dzherel



Контакты:
-

Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---



escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//--> escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//-->