Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Газета Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Родная газета Международная газета
"Родная газета"
Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):


















ІІІ щорічна зустріч пермакультурної спільноти "Розвиток мережі пермакультурних центрів в Україні" (25 лютого 2018, м. Ужгород)

25 января 2018, 11:08

 

Вбудоване зображення 2

Від імені громадської спілки "Пермакультура в Україні"


Запрошуємо!


Третя зустріч пермакультурної спільноти

 

"Розвиток мережі пермакультурних центрів в Україні"

 

25 лютого 2018 м. Ужгород, 9:30-19:30

Ужгородський національний університет, біологічний факультет.

 

Реєстраційна форма

Сторінка заходу на Фейсбук

Більше про пермакультуру

    2016 

 2017DSC_8904.jpg




Основною темою нашої цьогорічної зустрічі буде розвиток мережі центрів пермакультури, тобто таких господарств/ферм/поселень, де бажаючі можуть побачити пермакультуру “в дії”. Центри пермакультури працюватимуть для ознайомлення з пермакультурою, експериментування і досліджень в цьому напрямку, демонстрації і поширення досягнень, практичного навчання пермакультурі і її популяризації.  Ми презентуємо перші Центри пермакультури в Україні а також  Вишеградські, Британську та Скандинавську мережі.

 

Іншою особливістю цьогорічної зустрічі є поєднання з науково-популярною конференцією “Пермакультура та екологічно-безпечне землеробство”

Крім того вас очікують цікаві доповіді, майстер-класи та спілкування за інтересами, еко-ярмарок і, звичайно, святкування! Також буде продовжений успішний минулорічний досвід по проведенню пермакультурної програми для дітей.


 

Цей захід саме для вас!

Але тільки ваша активна позиція зробить його насправді цікавим і корисним. “На інших подивитися і себе показати”: поділіться своїм досвідом, навчіть інших тому, що ви вмієте, навчіться в когось чомусь новенькому, запропонуйте свій проект, знайдіть однодумців і партнерів,

Відкрийте нові можливості!

 

Зареєструватись

Ми радо вислухаємо ваші пропозиції та поради по проведенню зустрічі. Направляйте їх на perma.ukraine@gmail.com

 

Для того, щоб всі бажаючі змогли взяти участь, ми пропонуємо доступну реєстраційну плату у розмірі 250 грн (безкоштовна участь для доповідачів та волонтерів, дітей, учасників АТО та вимушених переселенців; знижки для тих, кому далеко добиратись). Шукаємо благодійників, які допоможуть взяти участь у заході тим, хто цього найбільше потребує, але не може оплатити.

 

Запрошуємо інформаційних та бізнес спонсорів заходу!

 

Контактна інформація:

Громадська Спілка  "Пермакультура в Україні" (Павло Арданов, Тетяна Чучко): perma.ukraine@gmail.com - звертатися з питань співпраці з організацією та розвитку мережі пермакультурних центів.

Ужгородський національний університет (Любов Маргітай): lyubov.margitay@uzhnu.edu.ua, 050 825 0319, 063 228 2639 - звертатися з питань науково-популярної конференції та орієнтації на місці.

Андрій Піддубняк 050 654 06 05; 063 100 59 52(Viber), https://www.facebook.com/Novosvitstudio  - звертатися з приводу співпраці в соцмережах.


 

-- 



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---



escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//--> escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";"+Math.random();//-->